fbpx

Online marketing Zeeland

Mcomm is een klein strategisch marketingbureau, dat zich bezighoudt met online marketing binnen Zeeland, waaronder SEO, SEA, Social media en e-marketing.

Voor ons staat strategie altijd voorop: wij gaan eerst op zoek naar uw DNA, zoeken dan vervolgens uit wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt, alvorens een campagne of plan van aanpak voor te leggen.

Waarom online marketing bij Mcomm?

Online marketing omvat veel meer dan alleen het bouwen van een website. Het doel is om uw bedrijf of organisatie online vindbaar te maken en te zorgen voor meer leads en verkoop. Er zijn talloze bedrijven die online marketingdiensten aanbieden, maar Mcomm is een gespecialiseerd marketingbureau dat uitblinkt in het vinden van uw specifieke doelgroep. Wij geloven niet in het standaard investeren van grote bedragen in bijvoorbeeld AdWords. In plaats daarvan kijken we naar uw budget en zoeken we de beste methode die bij uw bedrijf past.

Wat zijn onze expertises?

Onze online marketing werkzaamheden in Zeeland zijn uitgebreid en divers. Zo verrichten wij werkzaamheden voor veel bedrijven in Goes, Middelburg, Terneuzen en andere plaatsen in Zeeland. We werken echter niet alleen met bedrijven in deze regio, maar hebben ook ervaring in de toeristische sector. Bekijk gerust onze touristicservices om meer te weten te komen over hoe we samenwerken met toeristische bedrijven.

Naast online marketing zijn wij, van oudsher, sterk in onderzoeken. Hierbij valt te denken aan klanttevredenheidsonderzoeken, concurrentieonderzoeken, personeelstevredenheidsonderzoeken, maar ook marktonderzoeken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Online marketing Zeeland

Bekijk hier onze online marketing diensten:

Laatste nieuws: