fbpx

Online marketing Zeeland

Mcomm is een klein strategisch marketingbureau, dat zich bezighoudt met online marketing binnen Zeeland, waaronder SEO,SEA, Social media en e-marketing.

Voor ons staat strategie altijd voorop: wij gaan eerst op zoek naar uw DNA, zoeken dan vervolgens uit wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt, alvorens een campagne of plan van aanpak voor te leggen.

Wij voeren onze werkzaamheden uit in Zeeland en West-Brabant. Onze klanten en relaties bevinden zich in: Goes, Heinkenszand, Borssele, Vlissingen, Middelburg, Veere, Oostburg, Terneuzen, Hulst, Reimerswaal, Kapelle, Zierikzee, Schouwen-Duiveland, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Middelharnis, Nieuwe-Tonge en Oude-Tonge.

Waarom online marketing bij Mcomm?

Online marketing is meer dan een website bouwen, het doel is om uw bedrijf of organisatie online vindbaar te maken en te zorgen voor meer leads en verkoop!
Heel veel bedrijven bieden online marketing aan. Mcomm is als marketingbureau gespecialiseerd in het vinden van uw doelgroep. Daarom adviseren wij u niet standaard veel geld in bijvoorbeeld Adwords te stoppen, maar kijken we wat voor u, in overeenstemming met uw budget, de beste methode is! Naast onze online marketing werkzaamheden in Zeeland werken wij ook samen met toeristische bedrijven, zie onze touristicservices.

Naast online marketing zijn wij, van oudsher, sterk in onderzoeken. Hierbij valt te denken aan klanttevredenheidsonderzoeken, concurrentieonderzoeken, personeelstevredenheidsonderzoeken, maar ook marktonderzoeken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Online marketing Zeeland

Bekijk hier onze online marketing diensten:

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×