fbpx

SEO

Hoe wordt uw website door Google gevonden?

SEO, oftewel Search Engine Optimalisation: In gewoon Nederlands betekent dit eigenlijk uw website optimaliseren voor de zoekmachines. Iedere website moet door de verschillende zoekmachines gevonden worden. Hiervoor moet uw site aan een aantal voorwaarden voldoen: als online marketing bureau kennen wij deze voorwaarden, en kunnen wij u helpen uw website te optimaliseren voor de zoekmachines. Dit heeft overigens niets met de bouw van de website te maken!

Doordat zoekmachines voortdurend hun algoritmes wijzigen is het zaak uw site voortdurend aan te passen op deze wijzigen. Wij maken met enige regelmaat een zoekwoorden analyse, passen de teksten op uw site hierop aan, zodat uw SEO weer optimaal door de zoekmachines wordt gevonden!

SEO
Wat houden SEO en SEA in?

SEO, staat voor ‘Zoekwoord machine optimalisatie’ dit zijn eigenlijk alle activiteiten die uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat uw website hoger scoort in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google vallen hieronder. Search Engine Advertising (SEA), betaalt u eigenlijk voor de kliks, vandaar dat het ook wel PPC genoemd wordt (Pays-Per-Click). Hier adverteert u rechtstreeks op Google of een andere vergelijkbare zoekmachine. Dit is ook wel bekend onder de naam: Adwords.

Wat zijn keywords?

Keywords zijn zoekwoorden en woordgroepen in uw content waarmee mensen uw site op het internet kunnen vinden. Een website die goed voor deze zoekwoorden is geoptimaliseerd heeft een betere kans zich hoog in de Google lijsten te positioneren. Zoekwoorden zijn een belangrijk een onderdeel van SEO.

Mijn website optimaliseren, hoe doe ik dat?

Een website optimaliseren kost veel tijd en is afhankelijk van verschillende aspecten. Een groot onderdeel, misschien wel hét belangrijkste onderdeel hiervan is SEO (Search Engine Optimalisation), ook wel zoekwoorden-optimalisatie genoemd. Bij SEO zorgen we ervoor dat de teksten op de website goed opgesteld en goed leesbaar zijn. Tevens zorgen we dat de juiste keywords gebruikt worden en dat deze de positionering van de pagina in Google vergroten. Ook is het van belang dat er verschillende in/externe links toe worden gepast op de pagina.

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×