fbpx

Over Mcomm

Duidelijk en transparant

Mcomm | marketing&communicatie is opgericht in 2003 door Marco van Belle. Doelstelling was, en is, om MKB bedrijven te helpen die zich beter in de markt willen profileren. Vaak kan dit al met hele simpele maatregelen, soms is er ook meer voor nodig. Duidelijk is dat veel MKB bedrijven te klein zijn om zelf een marketeer aan te nemen. Mcomm wil juist deze bedrijven helpen: duidelijk en transparant. Zich niet verschuilen achter ingewikkelde termen, maar in gewone taal duidelijk maken wat de bedoeling is (noem het de "Zeeuwse nuchterheid").

Hoe profileert u uw organisatie optimaal?

Vandaag de dag is marketing steeds belangrijker: door de komst van internet is informatie veel sneller beschikbaar. Niet alleen over uw product, ook de gegevens van uw concullega zijn met één muisklik te vinden. Hoe kunt u nu het verschil maken? Is internet een bedreiging of juist een zegen? Hoe zwaar moet u op social media inzetten? Kortom: hoe profileert u uw organisatie optimaal? Op al deze vragen heeft Mcomm | marketing&communicatie een antwoord, zowel on- als offline.

Altijd met uw organisatie als uitgangspunt: wij kijken eerst wat uw DNA is, wie uw doelgroep is en welke aanpak hier het beste op aansluit. Door enerzijds een kleine 30 jaar ervaring, anderzijds door regelmatig nationale en internationale onderzoeken te lezen, cursussen te volgen en bij te blijven. Omdat veel mensen denken dat dit allemaal erg duur is, werkt Mcomm zoveel mogelijk met vaste prijzen.

Locatie: Goes

Mcomm | marketing&communicatie is gevestigd aan de Amundsenweg 23, een schitterende zichtlocatie (aan de Deltaweg).
Aan de rand van industrieterrein De Poel 2, direct aan de A256, kunt u ons vinden. Wij beschikken over ruim voldoende parkeerruimte.

Het team

Mcomm | marketing&communicatie is opgericht in 2003 door Marco van Belle. Doelstelling was, en is, om MKB bedrijven te helpen die zich beter in de markt willen profileren.

Marco van Belle

Eigenaar & marketeer

Marco van Belle is sinds 1989 werkzaam in de marketing&communicatie. Aanvankelijk alleen in de toeristische sector, later ook algemeen. Marco is goed in het leggen van verbindingen en verbanden. Ziet in onderzoeken vaak snel de rode draad. Heeft op diverse plaatsen in Nederland en Duitsland gewoond, sinds 1983 woont hij in Zeeland. De Zeeuwse nuchterheid heeft hij van huis uit meegekregen.

Koen Messelink

Marketeer

Koen werkt sinds eind 2018 bij Mcomm | marketing&communicatie. Na zijn studie marketing heeft hij eerst een tussenjaar genomen om uit te vinden wat hij precies wilde. Na dit jaar kwam hij tot de ontdekking dat hij verder wilde in de (online) marketing. Koen kan razendsnel uitvinden hoe bepaalde zaken lopen. Jong enthousiasme heet dat!

Merlijn Maat

Junior Marketeer

Merlijn heeft in 2019 stage gelopen bij Mcomm. Dit beviel van beide kanten zo goed dat we hem gevraagd hebben terug te komen. Merlijn zal zich toeleggen op de online marketing en ondersteunen bij onderzoeken. Daarnaast zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Oh ja: hij is tevens culinair specialist!

Sander Wisse

Projectmanager personeel

Sander kwam binnen als stagiair en zou de tak detachering verder uitbouwen. Dit deed hij met zoveel passie en enthousiasme dat Sander inmiddels een vaste waarde binnen Mcomm is geworden. Als projectmanager is hij het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Interesse om als marketing en/of communicatie professional via Werving & Selectie of als gedetacheerde aan de slag te gaan? Schrijf je in en Sander neemt contact met je op!
Bent u op zoek naar een topper? Neem contact op met Sander en hij zoekt de juiste kandidaat voor u binnen onze database!

Jorn Verboom

Stagiair

Wellicht een bekend gezicht voor een aantal van u! Ook dit jaar komt Jorn ons team versterken. Met voldoende ervaring van zijn vorige stageperiode kan Jorn gelijk weer aan de slag. Hij volgt momenteel het laatste jaar van de MBO-opleiding Marketing en Communicatie. Jorn zal zich binnen Mcomm vooral met de online marketing bezig houden maar ook onderzoek doen naar nieuwe kansen.

Daarnaast is Jorn niet vies van een lekker koud pilsje (het liefst Hertog Jan).

Kasper Dieleman

Stagiair

Voor ons geen onbekende: Kasper Dieleman. Kasper is ons team vanaf februari komen versterken. Hij zal met name Sander ondersteunen in de tak Werving & Selectie. Hij zit momenteel in het eerste leerjaar van de MBO opleiding junior accountmanager.

Kasper is erg leergierig en weet van aanpakken.

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×