fbpx

Over Mcomm

Duidelijk en transparant

Mcomm | marketing&communicatie is opgericht in 2003 door Marco van Belle. Doelstelling was, en is, om MKB bedrijven te helpen die zich beter in de markt willen profileren. Vaak kan dit al met hele simpele maatregelen, soms is er ook meer voor nodig. Duidelijk is dat veel MKB bedrijven te klein zijn om zelf een marketeer aan te nemen. Mcomm wil juist deze bedrijven helpen: duidelijk en transparant. Zich niet verschuilen achter ingewikkelde termen, maar in gewone taal duidelijk maken wat de bedoeling is (noem het de "Zeeuwse nuchterheid").

Hoe profileert u uw organisatie optimaal?

Vandaag de dag is marketing steeds belangrijker: door de komst van internet is informatie veel sneller beschikbaar. Niet alleen over uw product, ook de gegevens van uw concullega zijn met één muisklik te vinden. Hoe kunt u nu het verschil maken? Is internet een bedreiging of juist een zegen? Hoe zwaar moet u op social media inzetten? Kortom: hoe profileert u uw organisatie optimaal? Op al deze vragen heeft Mcomm | marketing&communicatie een antwoord, zowel on- als offline.

Altijd met uw organisatie als uitgangspunt: wij kijken eerst wat uw DNA is, wie uw doelgroep is en welke aanpak hier het beste op aansluit. Door enerzijds een kleine 30 jaar ervaring, anderzijds door regelmatig nationale en internationale onderzoeken te lezen, cursussen te volgen en bij te blijven. Omdat veel mensen denken dat dit allemaal erg duur is, werkt Mcomm zoveel mogelijk met vaste prijzen.

Locatie: Goes

Mcomm | marketing&communicatie is gevestigd aan de Amundsenweg 23, een schitterende zichtlocatie (aan de Deltaweg).
Aan de rand van industrieterrein De Poel 2, direct aan de A256, kunt u ons vinden. Wij beschikken over ruim voldoende parkeerruimte.

Het team

Mcomm | marketing&communicatie is opgericht in 2003 door Marco van Belle. Doelstelling was, en is, om MKB bedrijven te helpen die zich beter in de markt willen profileren.

Marco van Belle

Eigenaar & marketeer

Marco van Belle is sinds 1989 werkzaam in de marketing&communicatie. Aanvankelijk alleen in de toeristische sector, later ook algemeen. Marco is goed in het leggen van verbindingen en verbanden. Ziet in onderzoeken vaak snel de rode draad. Heeft op diverse plaatsen in Nederland en Duitsland gewoond, sinds 1983 woont hij in Zeeland. De Zeeuwse nuchterheid heeft hij van huis uit meegekregen.

Koen Messelink

Marketeer

Koen werkt sinds eind 2018 bij Mcomm | marketing&communicatie. Na zijn studie marketing heeft hij eerst een tussenjaar genomen om uit te vinden wat hij precies wilde. Na dit jaar kwam hij tot de ontdekking dat hij verder wilde in de (online) marketing. Koen kan razendsnel uitvinden hoe bepaalde zaken lopen. Jong enthousiasme heet dat!

Merlijn Maat

Junior Marketeer

Merlijn heeft in 2019 stage gelopen bij Mcomm. Dit beviel van beide kanten zo goed dat we hem gevraagd hebben terug te komen. Merlijn zal zich toeleggen op de online marketing en ondersteunen bij onderzoeken. Daarnaast zorgt hij voor de vrolijke noot op kantoor.

Oh ja: hij is tevens culinair specialist!

Jorn Verboom

Stagiair

Jorn komt ons team versterken als stagiair. Hij volgt de opleiding Marketing Communicatie in Middelburg. Jorn zal Koen voornamelijk ondersteunen in de online marketing. Daarnaast zal hij zich verdiepen in een nieuw bedrijf dat wij willen starten.

Jorn is een vlotte leerling: niet alleen is hij met zijn 16 jaar de jongste stagiair die wij hier gehad hebben, de kneepjes van online marketing heeft hij razendsnel in zijn vingers! Om in beweging te blijven fiets hij iedere dag 13 kilometer naar zijn stageplaats en 13 kilometer terug!

Jelle Zuidweg

Stagiair

Jelle is (voorlopig) als laatste ons team komen versterken. Jelle volgt een opleiding accountmanager maar zijn interesse ligt wellicht meer bij de marketing. Naast zijn opleiding werkt hij ook bij een signbedrijf. Jelle is afkomstig uit Yerseke, dus wij hopen op Zilte Zaligheden voor de lunch 🙂

Jelle zal een project onderzoeken om onze klantenkring verder uit te breiden.

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×