fbpx

Online strategie

Om uw klanten te bereiken moet u zorgen dat u opvalt: ook online!

Om klanten te bereiken moet u zorgen dat u opvalt. Dat is altijd al zo geweest. Anno nu moet u én fysiek én door middel van online marketing digitaal opvallen.

Hoe meer u van uw klant weet, des te persoonlijker wordt uw relatie met uw klant. Vroeger ging dat één op één. U kende uw klanten en zij kenden u. De digitale klant rukt op, dat is zeker niet nieuw. Er zijn wel nieuwe marketingtechnieken om uw digitale klant te leren kennen en begrijpen. Al uw datastromen moeten in goede banen worden geleid; digitale personalisatie is van levensbelang.

Wij willen graag, samen met u, een online strategie uitzetten: wat is het doel en met welke middelen kunnen we dat doel, tegen zo gunstig mogelijke kosten, bereiken? Vaak is het zo dat door het slim combineren van verschillende kanalen het doel veel eerder wordt bereikt tegen lagere kosten. Denk dan bijvoorbeeld aan het inzetten van social-media, e-mailings, linkbuilding, het plaatsen van landingspagina’s en de juiste zoekwoorden in uw marketingstrategie.

Volgens Mcomm | marketing&communicatie begint een marketingcampagne dus altijd met een strategie. Wie bent u, wat is uw imago, hoe wilt u worden gepositioneerd en wat wilt u bereiken? Daarop wordt de strategie gebaseerd en bepalen we welke boodschap wordt uitgedragen, via welke kanalen en op welke wijze dit wordt gecommuniceerd, of het effectief is om offline marketingactiviteiten in de online marketing te integreren en zo ja, op welke manier? Om u op de juiste manier te kunnen positioneren gaan wij op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wie zijn uw klanten/ doelgroep? Waar bevinden zij zich? Waar liggen hun interesses? En bovenal: hoe vind de doelgroep u? Op die manier kunnen wij zorgen voor de juiste (online) propositie!

Het mooie van online marketing is dat resultaten steeds beter meetbaar worden. Uw website verzamelt ontzettend veel data. Als deze op de juiste wijze worden geanalyseerd, kunnen wij een groot deel van het aankooptraject van uw klanten volgen. Dat betekent dat wij hierin kunnen sturen en effectiever te werk kunnen gaan. Als uw potentiële klant op het punt staat een order te plaatsen, kunnen wij hem net dat laatste zetje geven om voor u te kiezen en niet voor uw concurrent. Wilt u weten hoe we dit aanpakken? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie.

Online marketing Middelburg

Wat opdrachtgevers over ons zeggen: