fbpx

Landingspagina

Waarvoor dient een landingspagina?

De kreet landingspagina heeft u vast al eens gehoord. Wij zetten deze regelmatig in om diverse redenen: om te zorgen dat uw website vindbaarder wordt in de zoekmachines kan het maken van een SEO landingspagina zinvol zijn. Op deze pagina plaatsen wij teksten waar wel op gezocht wordt maar die niet direct in uw online verhaal passen. Dit is eenvoudig op te lossen met een landingspagina. Ook dit is weer een deel website optimalisatie.

Ook voor social-mediacampagnes maken wij veelvuldig gebruik van een landingspagina: namelijk een pagina met meer (achtergrond) informatie over het product/ dienst die in de online post wordt beschreven. Vaak als call-to-action.

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een vervolg op de info die u in bijvoorbeeld een social-media post hebt gedaan. In wezen is het de volgende stap naar een bezoeker die klant wordt. Deze pagina is vaak niet zichtbaar in de menu’s van uw website maar is puur om de geïnteresseerde van een bepaald kanaal, zeg facebook, naar uw website te trekken.

Waarom heb ik een landingspagina nodig?

Ieder bedrijf met een online omgeving zou gebruik moeten/kunnen maken van een landingspagina. Een landingspagina is erg handig om bezoekers via social-media naar uw website te trekken. Vaak klikken ze dan op de afbeelding of op de link en worden ze re-directed naar uw website. Op uw website kijken ze tegen uw landingspagina. Bevalt dit? Dan kijken ze hoogstwaarschijnlijk ook even rond op uw website en bestaat er een kans dat u daaruit de nodige conversie behaald. Een landingspagina kan dus een essentiële rol spelen in het behalen van extra verkoop. Landingspagina’s kunnen we tevens ook inzetten om traffic en vindbaarheid van uw website te verhogen. Ook dit is weer een deel website optimalisatie.

Bevordert een landingspagina mijn SEO?

Als de SEO landingspagina goed wordt onderbouwd, de keywords op de juiste manier worden ingezet en de pagina goed leesbaar is dan kan dit niet alleen bijdragen aan de SEO, dit bevordert de SEO substantieel. Wil u de juiste keywords gebruiken? Dan is het wel slim een zoekwoordenonderzoek te doen, onze specialisten kunnen u hier uiteraard van voorzien.

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×