fbpx

Marktonderzoek

Meten is weten. Dit geldt eigenlijk voor iedere ondernemer. Als u een nieuwe dienst, of een nieuw bedrijf start is het belangrijk te weten hoe uw markt eruit ziet.

Handelen met kennis

Veel ondernemers beginnen een nieuw bedrijf, een tweede vestiging, lanceren een nieuw product of introduceren een nieuwe dienst. Vaak gebeurt dit vanuit een onder-buikgevoel. Op zich is hier niets mis mee. Maar wat als u er een behoorlijk bedrag in moet investeren? Of als de bank onderzoek verlangt? Een marktonderzoek is dan een must!

Dan is het handig een partner te hebben die begrijpt wat u wilt en een ruime ervaring heeft in het uitvoeren van marktonderzoeken. Geen abracadabra maar gewoon beknopte rapporten in heldere taal!

Mcomm is een ervaren marktonderzoeksbureau, wij hebben ervaring in verschillende soorten marktonderzoek: online marktonderzoek, desktopresearch of onderzoek door middel van persoonlijke interviews. Maar ook een verkennend marktonderzoek voeren wij regelmatig uit.

Wij kunnen een marktonderzoek combineren met een marketingplan, dit is echter niet noodzakelijk! Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Marktonderzoek

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

 

Jan-Willen de Voogd, eigenaar
www.jwdevoogd.nl