fbpx

Hoger in Google komen?

Dit is wat iedere ondernemer wil. Logisch, maar tegen welke prijs? Binnen onze werkzaamheden komen we veel met ondernemers in gesprek die hiermee worstelen. Ze krijgen advies: investeer in Adwords, dat is dé oplossing.
Wij denken hier toch iets genuanceerder over: Adwords is namelijk niet de heilige graal, er spelen veel meer factoren mee. Is je SEO wel op orde?

SEO zelf is helaas niet zo simpel, het is een heel breed en redelijk ongrijpbaar iets. Het bestaat uit het optimaliseren van de voorkant, achterkant en techniek van je website en dan ben je er nog niet! SEO (Search Engine Optimalisation) bestaat uit een scala aan factoren waarmee zoekmachines jouw site een plaats in hun overzicht geven.

Wij kennen deze factoren en weten hoe we dit voor onze klanten in moeten zetten om hoger in Google te komen. Wij hebben al diverse topposities in de zoekmachines weten te bemachtigen.
Zeker zo belangrijk: op welke kreten wordt jouw product of dienst gezocht? En: hoeveel concurrentie heb je hierin? Adwords werkt volgens een veilingprincipe. Stel: je verkoopt pennen. Dan lijkt het logisch om je adwords op pennen in te zetten. Alleen zijn er heel veel bedrijven die pennen verkopen. Als die allemaal hun adwords op pennen inzetten loopt het biedbedrag per klik heel snel op en betaal je per klik al snel meer dan je klant voor de pen betaald. Google vindt dit natuurlijk geweldig maar de vraag is of je dan als ondernemer slim bezig bent.
Zijn er andere termen waar je dan op in kunt zetten of moet je wellicht een ander kanaal zoeken om je pennen te verkopen?

Eigenlijk zijn dit voor ons leuke vraagstukken: het is één en ál marketing!

Wilt u ook hoger in Google komen? Neem dan contact met ons op!

Hoger in Google komen?

Al onze diensten:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×