fbpx

Zoekwoordenonderzoek

Een kreet die u vermoedelijk al vaker gehoord heeft, maar wat bedoelen ze hier nu eigenlijk mee?

Zoekwoordenonderzoek

Op deze pagina leggen wij u uit wat het belang is van een goed zoekwoordenonderzoek en welke voordelen dit voor ieder bedrijf heeft dat op het internet een pagina heeft staan.
Ieder bedrijf heeft vermoedelijk een website. Het maken van een website kunt u door verschillende bureaus laten doen, u kunt het zelfs via een kant-en-klaar portal zelf bouwen. Op de verschillen hierin gaan wij verder niet in.

Maar een site online is één ding, gevonden worden is iets anders. Om goed gevonden te worden moet u ook vindbaar zijn in de zoekmachines. Dit doe je door SEO (zoekmachine optimalisatie). Echter: hiermee bent u er nog niet.
Om uw SEO goed in te kunnen stellen moet er eerst een zoekwoordenonderzoek plaats vinden. Bij dit onderzoek kijken we eerst wat uw producten of dienst zijn/ is, vervolgens kijken we waar ‘de’ consument op zoekt. Bovendien maakt het nogal wat uit of u regionaal, nationaal of internationaal werkt. Vaak zit dit in details, maar zonder die details word je niet gevonden.
Een bijkomend voordeel van een goed zoekwoordenonderzoek is dat hieruit ook blijkt in welke maand er veel op welk woord wordt gezocht. Deze gegevens kun je dus ook gebruiken voor je campagnes!

Het zoekwoordenonderzoek zit standaard in ons SEO-abonnementen. Omdat niet iedereen dit wil uitbesteden bieden wij ook een zoekwoordenonderzoek los aan.

Heeft u interesse in een zoekwoordenonderzoek? Neem dan contact met ons op!

Online marketing Middelburg

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×