fbpx

Zoekwoordenonderzoek

Een kreet die u vermoedelijk al vaker gehoord heeft, maar wat bedoelen ze hier nu eigenlijk mee?

Zoekwoordenonderzoek

Een goed zoekwoordenonderzoek is cruciaal voor uw online vindbaarheid. Veel ondernemers denken: ‘ik verkoop brood, dus als ik op brood online gevonden wordt is het goed’ In grote lijnen klopt dit natuurlijk, maar zoekt de klant op brood?
Of zoekt hij op bruinbrood, witbrood of misschien wel krentenbrood?

Deze verschillen bepalen of u uw klanten online kunt vinden. Bovenstaand voorbeeld is natuurlijk slechts een voorbeeld maar geeft wel heel duidelijk de essentie weer. Maar om online gevonden te worden speelt er meer: werkt u lokaal, regionaal of nationaal. En wordt er in Waterlandkerkje op dezelfde termen gezocht als in Surhuisterveen?
Dit soort antwoorden krijgt u uit een goed zoekwoordenonderzoek.

Is dit dan alleen van belang voor uw vindbaarheid?
Nee, uit dit onderzoek kunnen wij ook achterhalen wanneer er meer op bepaalde termen gezocht wordt. Bijvoorbeeld: in de periode november tot en met maart zoekt men meer op bruinbrood, in april en mei op krentenbrood en in de zomermaanden op witbrood. Met deze informatie kun je dus niet alleen anticiperen op de vraag (in de zomer dus meer witbrood bakken!) maar je kunt er ook je reclame op sturen.
Kijk: dat is nu marketing in optima forma!

Een zoekwoordenonderzoek zit standaard in ons SEO-abonnement. Een goed zoekwoordenonderzoek kost wel even tijd. Dat verklaart ook waarom veel partijen opstartkosten vragen voor online marketing.
Wij smeren deze kosten bij een SEO-abonnement uit over een heel jaar.

De laatste tijd komen wij ook klanten tegen die hun SEO zelf willen instellen, dit kan natuurlijk ook. Daarom bieden wij nu een zoekwoordenonderzoek los aan in onze webshop! De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s dat uw website beslaat.

Twijfelt u? Neem gerust contact op!

Online marketing Middelburg

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×