fbpx

Op zoek naar een marketing/ communicatie professional?

De afgelopen maanden hebben wij ons dienstenpakket verder uitgebreid en kunnen u hier nu ook bij helpen door middel van #wervingenselectie

Nadat we eerder dit jaar zijn begonnen met detachering van marketing en communicatiepersoneel breiden we dit nu dus uit naar werving & selectie. Doordat wij zelf dagelijks bezig zijn met marketing & communicatie weten wij over welke competenties een kandidaat moet beschikken.

Om de juiste kandidaat te vinden houden we een kort intakegesprek zodat we precies weten welke competenties de kandidaat moet hebben. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste kandidaat, die wellicht al in onze database voorkomt.

Naast veel tijdsbesparing voor u in de sollicitatieprocedure bieden wij u ook een garantieregeling aan: u betaalt 50% van onze fee bij indiensttreding van de kandidaat. De resterende 50% betaalt u na drie maanden. Mocht de werknemer u niet bevallen (of andersom) en het dienstverband binnen drie maanden worden ontbonden gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Zo kunt u zich bezighouden met uw corebusiness en regelen wij de juiste marketing- of communicatie professional!

Werving en selectiebureau marketing en communicatie

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×