fbpx

Werving en selectiebureau marketing en communicatie

Werving en selectiebureau Mcomm marketing en communicatie beschikt over een groot netwerk van experts. Doordat Mcomm dagelijks bezig is met het vak weten wij als geen ander wat er speelt en kunnen we de vraag van een opdrachtgever makkelijk vertalen naar een vacature.

Waarom kiezen om uw marketing- en/ of communicatiepersoneel via Mcomm te betrekken?

Allereerst hebben wij een database aan gescreende kandidaten. Het grote voordeel is dat de core-business van Mcomm marketing & communicatie is. Hierdoor kunnen wij op voorhand veel beter dan een willekeurig uitzendbureau de capaciteiten van een kandidaat bepalen.

Nauwkeurige Screening

Kandidaten worden bij ons allereerst op hun CV gescreend: zijn er aanknopingspunten om hen op te nemen in onze database?

Indien het antwoord hier positief op is zijn er twee mogelijkheden: ofwel wij denken de kandidaat redelijk snel te kunnen plaatsen, in dat geval wordt de kandidaat direct uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als wij verwachten dat een kandidaat niet direct te plaatsen is nemen we hem op in onze database.

Werving en selectiebureau marketing en communicatie

Hoe verloopt het werving en selectie proces?

Als u contact met ons opneemt voor een kandidaat hebben we eerst een gesprek met u. Dit kan fysiek of via teams. In dit gesprek willen we vooral achterhalen aan welke specifieke eisen een kandidaat moet voldoen. Op basis hiervan kijken we eerst in onze database of er een geschikte kandidaat voorhanden is. Mocht dit niet het geval zijn zetten we een vacature uit via diverse kanalen. Tijdens dit gesprek bespreken we ook alle voorwaarden m.b.t. een werving en selectie marketing en/ of communicatie opdracht.

Wij leggen de kandidaat voor

Afhankelijk van de vraag en het aanbod leggen we één of meerdere kandidaten voor. Uiteraard heeft u zelf ook een sollicitatiegesprek met de voorgestelde kandidaat. Indien er een match is hebben wij het grootste deel van onze opdracht uitgevoerd.

Mocht echter blijken dat er geen wederzijdse klik is kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. Meer hierover leest u in de overeenkomst.

 

Wilt u kandidaten die al een screening hebben doorlopen? Neem dan contact op met werving en selectiebureau Mcomm marketing en communicatie: u zult verbaasd staan van de kwaliteit!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×