fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Nieuwe klanten voor winkels

Hoe communiceer je makkelijker met je bestaande én nieuwe klanten?

Als één ding ons ondernemers het afgelopen jaar duidelijk heeft gemaakt is het wel het belang van online-communicatie! Kon u het nog bijhouden? Na iedere persconferentie de wijzigingen doorgeven aan uw publiek? En hoe heeft u dat gedaan? Briefje op de deur, vermelding op de site? In dat geval heeft u alleen bestaande klanten bereikt!
Nieuwe klanten zullen niet actief uw website bezoeken of langs uw winkel lopen.

Door online marketing gericht in te zetten kunt u tegen geringe kosten veel beter met uw achterban communiceren. Hoe ze tijdens een lock-down toch in kunnen kopen, of hoe ze een afspraak kunnen maken.
Wellicht heeft u een webshop: heeft u hier het optimale resultaat uit gehaald het afgelopen jaar?

Waar veel ondernemers niet aan denken is dat het hebben van een website weinig onderscheidend vermogen geeft. Natuurlijk: de ene site is mooier dan de andere, maar weet men u online ook te vinden? Uw buurman heeft vermoedelijk ook een site en een facebookpagina: daarmee komt u er niet.
Het online vindbaar maken van uw bedrijf is een kwestie van de juiste doelgroep aanspreken. Wat dat betreft is er met de komst van internet nog niet veel veranderd.
Het aanspreken van de juiste doelgroep is ons vak: marketing!

Wat kunnen wij u bieden?

Wij hebben hier diverse mogelijkheden voor: een zoekwoordenonderzoek, het instellen van SEO, SEA, Social media marketing en E-Marketing. Betekend dit dat u dit allemaal moet inzetten? Absoluut niet! Wij gaan samen met u bekijken wat de beste mogelijkheden zijn. Dit is afhankelijk van uw bedrijf, uw product, wel of geen webshop, fysieke locatie enzovoorts.
Een ander voordeel is dat wij met abonnementen werken: zo weet u vooraf welke kosten er op u afkomen. Wij rapporteren de online resultaten maandelijks zodat u ziet wat wij doen en wat de resultaten zijn: wel zo transparant!

Wil u uw onlinezaken verbeteren? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag, fysiek of online (of telefonisch) de mogelijkheden.

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×