fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Hoe vindt u als autorijschool nieuwe leerlingen?

Als autorijschool moet je vandaag de dag opvallen om nieuwe leerlingen te krijgen. Dit kun je natuurlijk doen door met een Ferrari te gaan lessen maar er zijn goedkopere manieren!

Uw doelgroep, maar welk kanaal?
Jongeren zijn allemaal online te bereiken. Om die reden is het belangrijk dat u goed vindbaar bent in de zoekmachines, zoals Google. Maar er zijn meer manieren: Social Media! Jongeren gebruiken Instagram, Youtube, TikTok en Snapchat. Dat zijn op dit moment wel de meest gebruikte media. Op deze platformen is het ook mogelijk te adverteren.
De kunst zit hem er nu in om tegen zo laag mogelijke kosten de juiste doelgroep te bereiken, ook wel targetting genoemd.

Feit is dat de meeste jongeren hun informatie online verzamelen, het is dus belangrijk hier goed zichtbaar te zijn. Mcomm is een partner die u hierbij kan helpen: wij bepalen samen wat voor u de beste strategie is, hierbij denken we ook aan uw kosten! Wij stellen meer belang in een langdurige samenwerking dan in snel geld verdienen.
Om die reden werken wij voornamelijk met abonnementen: zo weet u van tevoren waar u, financieel gezien, aan toe bent.

Wilt u meer klanten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U bent ook welkom op ons kantoor: wij zitten centraal in Zeeland, naast het parkeerterrein van de Zeelandhallen!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×