fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Nieuwe klanten voor autobedrijven

Autobedrijven zijn verschillend, maar hebben één gemene deler: ze hebben allemaal nieuwe klanten nodig. Of het nu gaat om werkplaatsvulling of om de verkoop van gebruikte auto’s: klanten zijn nodig voor het rendement!

Wij werken voor diverse autobedrijven en hebben dus ook ervaring hoe en waar we bepaalde activiteiten het beste kunnen promoten.
Voor de werkplaats kiezen wij vaak voor Google Display ads: hiermee kunt u heel gericht, tegen lage kosten heel veel mensen bereiken.
Voor de verkoop van occasions zetten wij meestal Social Media in. Deze methode heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen: onze klanten verkopen ook als de showroom dicht is gewoon door.

Ook voor dealerbedrijven kunnen wij wat betekenen: natuurlijk regelt de importeur de promotie voor nieuwe auto’s, de occasions zult u toch zelf moeten doen. Ook de werkplaatsomzet kan online een boost krijgen.

Door middel van een zoekwoordenonderzoek weten wij wanneer consumenten naar welke topics zoeken. Zo kan het zijn dat de consument in november veel op accu’s zoekt en in maart op ruitenwissers: dat is wel handig om te weten toch? Let wel: dit is een zuiver theoretisch voorbeeld!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×