fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Hoe vind u úw klant?

Als iets het afgelopen jaar duidelijk is geworden is het wel het belang van online zichtbaarheid. Of u nu producten wil verkopen of uw openingstijden wil communiceren naar aanleiding van de laatste persconferentie: niets gaat zo makkelijk en snel als online communicatie.
Maar: hoe vind je die klant en vooral waar vind je die klant?

Mcomm is een strategisch marketingbureau dat gespecialiseerd is in het vinden van úw klanten. We hebben geen laatje waar we ze uit trekken, we doen hier onderzoek naar.
Door goed naar uw bedrijf te kijken én door uw Google Analytics te analyseren kunnen wij bepalen wie uw klant is. Afhankelijk van de uitkomsten adviseren wij een bepaalde aanpak.

Die aanpak zal vandaag de dag in de meeste gevallen een online aanpak zijn. Maar, waar voor de ene klant Google adwords goed werken, kan voor een volgende klant een social mediacampagne beter werken en soms is de sleutel tot succes e-marketing. Of een combinatie van deze. In vrijwel alle gevallen is SEO-optimalisatie de basis van succes.

Wij kunnen inmiddels terugkijken op 30 jaar ervaring. Hierbij hebben we o.a. autobedrijven, installatiebedrijven, makelaars geholpen hun klanten te vinden! Maar ook voor autorijscholen, winkels in alle soorten en maten kunnen wij veel betekenen!

Wij begrijpen dat u terughoudend bent met investeren, zeker in de huidige corona tijd. Het fijne van online marketing is dat de kosten redelijk te overzien zijn. Daarnaast werken wij met abonnementen, zodat u van tevoren weet wat de kosten zijn.Wij werken met transparante kosten. Wij zijn geen Google Partner en ontvangen dus geen provisies op media-uitgaven zodat het voor ons niet uitmaakt wáár u adverteert, wij hebben meer belang bij een goed resultaat. Wij beschikken wél over de nodige Google en Facebook certificaten!
Het resultaat rapporteren wij maandelijks aan alle klanten in overzichtelijke rapportages.

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×