fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Hoe vinden installatiebedrijven nieuwe klanten?

Als installatiebedrijf heeft u een breed dienstenpakket: vaak loodgieterswerkzaamheden, installatie van ketels, tegenwoordig vaak ook zonnepanelen en ga zo maar door.

Hoe weet de potentiele klant wat u allemaal doet?

Veel ondernemers denken: ‘dat staat toch op mijn site?’ Dat klopt natuurlijk ook maar komt die potentiele klant ook op uw site?
Heeft u weleens gekeken hoeveel collega’s ook een site hebben? Waar vaak precies dezelfde diensten op staan?

Kortom: u moet zorgen dat úw diensten opvallen! Dit kan op verschillende manieren. De belangrijkste is in onze optiek toch wel dat u op de diensten waarop gezocht wordt hoog in Google staat. U zult van ons niet het advies krijgen dan maar een budget in Adwords te steken: dat is wel heel makkelijk. Bovendien: wat als uw collegae dat ook doen?
Als marketingbureau kijken wij verder: wat kunnen we doen door de SEO te verbeteren? Helpen campagnes op social media?
De basis van een plan van aanpak zit hem eigenlijk in twee zaken: een goed zoekwoordenonderzoek, zodat we weten op welke woorden er gezocht wordt. (Dit verandert overigens continu en is dus niet standaard voor een branche) én uw Google Analytics goed te analyseren. Dan kunnen we u goed adviseren.

Vervolgens gaan we aan de slag. Onze uitdaging zit hem er vooral in om zo goed mogelijk vindbaar te zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Door doorlopend te analyseren kunnen we ook bijsturen. De ervaring leert dat dit ook doorlopend nodig is.
Doordat wij met abonnementen werken zijn onze kosten transparant: u weet van tevoren waar u aan toe bent. Eventuele advertentiekosten voor Google of Social Media spreken wij af: dat blijft uw keuze.

Omdat voor een klant ons werk niet altijd even helder is rapporteren wij maandelijks via overzichtelijke online-rapporten: zo blijft het volkomen transparant wat wij doen en wat de resultaten zijn!

Ook nieuwe klanten? Neem vrijblijvend contact op!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×