Online marketing

Online marketing is tegenwoordig een belangrijk, al dan niet essentieel, onderdeel van de marketing voor uw bedrijf. Het biedt transparantie, zichtbaarheid en betrokkenheid met en voor uw klanten. Opvallen in de massa wordt steeds lastiger doordat veel bedrijven investeren in zichtbaarheid op het internet. Daarom vinden wij de kracht niet in het af en toe posten van een social media bericht of het verzenden van een e-mailing, maar in het inzetten op een totaalpakket. Immers: hoe vaak komt het voor dat een potentiƫle klant bij het allereerste contactmoment met uw bedrijf/merk tot aankoop overgaat? Bij de inzet van een individueel online marketingkanaal moet u zich dus altijd afvragen: op welke manier draagt dit bij aan mijn strategie? Eigenlijk niets anders dan uw reguliere (offline) marketingactiviteiten. In het ideaalplaatje zijn uw off- en online marketing zelfs nauw met elkaar verweven.

Volgens Mcomm | marketing&communicatie begint een marketingcampagne dus altijd met een strategie. Wie bent u, wat is uw imago, hoe wilt u worden gepositioneerd en wat wilt u bereiken? Daarop wordt de strategie gebaseerd en bepalen we welke boodschap wordt uitgedragen, via welke kanalen en op welke wijze dit wordt gecommuniceerd, of het effectief is om offline marketingactiviteiten in de online marketing te integreren en zo ja, op welke manier?

Het mooie van online marketing is dat resultaten steeds beter meetbaar worden. Uw website verzamelt ontzettend veel data. Als deze op de juiste wijze worden geanalyseerd, kunnen wij een groot deel van het aankooptraject van uw klanten volgen. Dat betekent dat wij hierin kunnen sturen en effectiever te werk kunnen gaan. Als uw potentiƫle klant op het punt staat een order te plaatsen, kunnen wij hem net dat laatste zetje geven om voor u te kiezen en niet voor uw concurrent. Wilt u weten hoe we dit aanpakken? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie.

Om de kosten voor u in de hand te houden, werken wij hoofdzakelijk tegen vaste tarieven. Wilt u meer weten over de totaalpakketten die wij voor u hebben en de abonnementen die hierbij horen? Klik dan hier

Comments are closed.