fbpx

Detacheringsbureau marketing & communicatie

Detacheringsbureau marketing & communicatie Mcomm, detachering is een onderdeel van Mcomm | marketing&communicatie uit Goes. Dit bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en heeft een ruime ervaring in ad-hoc opdrachten voor overheden en het bedrijfsleven.

Ik zoek een professional

Op zoek naar extra kennis om tijdelijk uw team te versterken?
Detachering is een ideale oplossing voor problemen die ontstaan bij bijvoorbeeld speciale projecten, zwangerschap of ziekte.

Lees verder...

Heb jij zin in een afwisselende job?

Als gedetacheerde kom je bij Mcomm in dienst maar gaat bij verschillende opdrachtgevers aan het werk. Zo leer je in korte tijd verschillende bedrijven en bedrijfsculturen kennen en vergroot je je netwerk.

Lees verder...

Waarom Mcomm detacheringen?

De markt is continu in beweging en zeker de marketing en communicatiemarkt. Voor organisaties is het belangrijk flexibel te kunnen schakelen als de markt of de organisatie hier om vraagt.
Via Mcomm Detacheringen huurt u een professional of consultant in op het moment dat u hem nodig heeft.

Van origine is Mcomm een marketingbureau, zo kennen wij als geen ander alle ins en outs van marketing en communicatie. Gebruik dit in uw voordeel! Onderzoeken, analyseren en strategieën uitzetten zit als bureau in ons bloed. Met deze skills weten wij exact de juiste professional te vinden en kennen wij hun expertises door en door, zodat u de juiste kandidaat krijgt voorgesteld.

Mcomm is al jaren werkzaam binnen de marketing en communicatie branche, zowel regionaal als internationaal. Met deze ervaring ondersteunen we onze specialisten. Uiteraard worden ze voortdurend (bij)geschoold en getraind, zodat zij ook van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Wij beschikken over zowel eigen medewerkers als een netwerk aan freelancers. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de juiste persoon voor úw klus inzetten. Onze medewerkers en freelancers beschikken niet alleen over de juiste kennis maar ook over de juiste motivatie.

Detacheringsbureau marketing & communicatie

Wij bieden net iets meer!

Wat bedoelen we hiermee? Wij weten als geen ander hoe het is om aan nieuwe klussen te werken binnen diverse branches en ondersteuning en begeleiding te bieden aan medewerkers.
Eigenlijk bieden wij altijd 1,5 medewerker, onze professionals kunnen altijd terugvallen op het backoffice. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor elke professional om zich verder te ontwikkelen.

Nog vragen?

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×