fbpx

Zoek jij een leuke baan in de marketing/communicatie?

Mcomm personeel is een onderdeel van Mcomm | marketing&communicatie uit Goes.
Dit bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en heeft een ruime ervaring in ad-hoc opdrachten voor overheden en het bedrijfsleven.
Naast detachering bieden wij ook banen aan bij bedrijven/ organisaties via werving & selectie.

Wat zijn de voordelen van gedetacheerd worden?

 •  Afwisseling: Allereerst is het een zeer afwisselende baan. Afhankelijk van jouw skills kun je ingezet worden voor een project/ tijdelijke baan in de marketing en/of de communicatie. Het ene moment ben je bezig met online marketing taken, het andere moment zet je een strategie uit, passend bij de opdrachtgever of voer je een onderzoek uit. Opdrachtgevers zitten zowel in het bedrijfsleven, de zorg als in de (semi) overheid. Je moet hier wel flexibel voor zijn, maar dan heb je wel afwisseling. De ene opdracht kan anders zijn als de andere. Gaaf toch?
 • Goede verdiensten: Bij gedetacheerd worden hoort een goed salaris en daarbuiten goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Deze laatste zijn helemaal afhankelijk van de opdracht(gever): indien noodzakelijk zorgen wij voor een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Cursussen volgen: Doordat je aan de slag gaat, maar nog relatief weinig ervaring in de praktijk hebt, is het handig om cursussen te doen. Dit regelen wij met verstand over de juiste cursussen.
 • Uitbreiden netwerk: Omdat je op meerdere plekken aan de slag kan gaan, wordt jouw netwerk ook uitgebreid. Erg handig!
 • Backoffice: Doordat jij gedetacheerd wordt, kun je hulp van ons krijgen vanuit Mcomm. Deze vragen kun je stellen aan ons. Door verschillende outsource opdrachten kun je bij ons op kantoor meters maken. Tegelijkertijd leun je op het backoffice waar ervaren marketing en communicatie professionals zitten.

Werving & selectie

Binnen werving en selectie zoeken wij in opdracht van een bedrijf/ organisatie een kandidaat die daar in dienst treedt. Doordat we zelf al sinds 2003 hele dagen met dit vak bezig zijn kunnen we snel achterhalen waar een werkgever precies naar op zoek is. Gaat het om iemand die goed is in het schrijven van (web) teksten of moet het iemand zijn die verstand heeft van SEO? Of zoekt men iemand die alles kan?

Na iedere aanvraag hebben we eerst een intake gesprek met de opdrachtgever. Zo kunnen we ook een beetje de sfeer proeven waarin een kandidaat komt te werken. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de gezochte kandidaat.

Vervolgens kijken we eerst in onze database. Wij hebben diverse kandidaten ingeschreven staan. Zit hier niet de juiste match tussen? Dan zullen we een vacature open zetten via onze site, social media en baan gerelateerde platforms. Als we op basis van een CV een match verwachten nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij zullen in de meeste gevallen twee personen aanwezig zijn: een HRM deskundige en een marketeer.

Wat het voordeel voor jou is?
Doordat wij goed kunnen inschatten of een baan bij je past is de kans op een goede match veel groter. Vaak moet je een baan opzeggen om ergens anders aan de slag te kunnen gaan. Als de baan dan toch niet past wordt het contract vrijwel altijd door één van de partijen ontbonden, waardoor er twee teleurgestelde partijen zijn.
Door een betere afstemming tussen de twee partijen is de kans op een match dus vele malen groter!

Beschik je niet over ervaring?

Dan kan dit juist een kans voor je zijn. Door verschillende outsource opdrachten kun je bij ons op kantoor meters maken en tegelijkertijd leunen op het backoffice waar ervaren marketing en communicatie professionals zitten. Daarnaast bieden wij via de Mcomm Academie de mogelijkheid je online kennis bij te spijkeren!

Heb jij zin in een passende job?

Lijkt het je leuk om de baan te vinden die bij jou past? Schrijf je dan nu in!

Inschrijving geeft geen garantie op werk: zodra we een opdracht hebben kijken we in ons bestand wie over de juiste skills beschikt.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Geef aan of je in loondienst of freelance* wilt werken, of je een voorkeur hebt voor detachering of werving & selectie en vergeet vooral je CV niet mee te sturen.

* Om als freelancer te kunnen werken moet je ingeschreven staan bij de KvK.

Interesse? Schrijf je in via onderstaande.

  Je naam*

  Telefoonnummer*

  Je e-mailadres*

  Eventuele Opmerking (optioneel)

  Je CV*


  Laatste nieuws:

  ×

  Direct Contact?

  Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

  ×