fbpx

Op zoek naar klanten?

Iedere ondernemer is op zoek naar klanten, ongeacht hoe goed je bedrijf loopt.

Hoe vind u úw klant?

Het vinden van de juiste klanten is een vak apart. Met alle perikelen van het afgelopen jaar is communicatie met klanten belangrijker geworden dan ooit tevoren, liefst tegen zo laag mogelijke kosten.Maar als ondernemer wilt u ook nieuwe klanten vinden, liefst ook tegen zo laag mogelijke kosten.

Met online marketing is dit allemaal mogelijk. U heeft ongetwijfeld al eens gehoord of gelezen over alle data die over u bekend zijn. Deze gegevens zijn overigens allemaal geanonimiseerd maar op basis van uw kijkgedrag op Social media, door uw zoekgedrag op zoekmachines ‘weet het internet’ heel veel over u. Door gebruik te maken van deze data kunnen we heel specifiek de klant die u wilt benaderen vinden.
Of het nu gaat om een BMW-liefhebber, een huiseigenaar die een cv-ketel zoekt of een gezin dat toe is aan hun volgende woning: door de beschikbare data te begrijpen, te combineren en juist te interpreteren kunnen we dus precies die klant opsporen die interesse in uw product of dienst heeft.
Concreet betekent dit vrijwel geen waste en dus een optimaal rendement uit uw geïnvesteerde Euro.

Wij kunnen inmiddels terugkijken op 30 jaar ervaring. Hierbij hebben we o.a. autobedrijveninstallatiebedrijvenmakelaars geholpen hun klanten te vinden! Maar ook voor autorijscholen en (web)winkels in alle soorten en maten kunnen wij veel betekenen, het gaat om het gebruik kunnen maken van de beschikbare gegevens!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×