fbpx

Gedetacheerd worden?

Wil jij gedetacheerd worden? Mcomm detacheringen is een onderdeel van Mcomm | marketing&communicatie uit Goes.
Dit bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en heeft een ruime ervaring in ad-hoc opdrachten voor overheden en het bedrijfsleven.
Wij hebben zowel detacheringsopdrachten als outsource opdrachten. In het eerste geval is je fysieke werkplek bij de opdrachtgever, in het tweede geval zal je werkplek bij ons op kantoor zijn.

Wat zijn de voordelen van gedetacheerd worden?

 •  Afwisseling: Allereerst is het een zeer afwisselende baan. Afhankelijk van jouw skills kun je ingezet worden voor een project/ tijdelijke baan in de marketing en/of de communicatie. Het ene moment ben je bezig met online marketing taken, het andere moment zet je een strategie uit, passend bij de opdrachtgever of voer je een onderzoek uit. Opdrachtgevers zitten zowel in het bedrijfsleven, de zorg als in de (semi) overheid. Je moet hier wel flexibel voor zijn, maar dan heb je wel afwisseling. De ene opdracht kan anders zijn als de andere. Gaaf toch?
 • Goede verdiensten: Bij gedetacheerd worden hoort een goed salaris en daarbuiten goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Deze laatste zijn helemaal afhankelijk van de opdracht(gever): indien noodzakelijk zorgen wij voor een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Cursussen volgen: Doordat je aan de slag gaat, maar nog relatief weinig ervaring in de praktijk hebt. Is het handig om cursussen te doen. Dit regelen wij met verstand over de juiste cursussen.
 • Uitbreiden netwerk: Omdat je op meerdere plekken aan de slag kan gaan, wordt jouw netwerk ook uitgebreid. Erg handig!
 • Backoffice: Doordat jij gedetacheerd wordt, kun je hulp van ons krijgen vanuit Mcomm. Deze vragen kun je stellen aan ons. Door verschillende outsource opdrachten kun je bij ons op kantoor meters maken. Tegelijkertijd leun je op het backoffice waar ervaren marketing en communicatie professionals zitten.
Gedetacheerd worden

Beschik je niet over ervaring?

Dan kan dit juist een kans voor je zijn. Door verschillende outsource opdrachten kun je bij ons op kantoor meters maken en tegelijkertijd leunen op het backoffice waar ervaren marketing en communicatie professionals zitten.

Heb jij zin in een afwisselende job?

Lijkt het je leuk om steeds wisselende opdrachtgevers te hebben? Schrijf je dan nu in!

Inschrijving geeft geen garantie op werk: zodra we een opdracht hebben kijken we in ons bestand wie over de juiste skills beschikt.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Geef aan of je  in loondienst of freelance* wilt werken en vergeet vooral je CV niet mee te sturen.

* Om als freelancer te kunnen werken moet je ingeschreven staan bij de KvK.

Interesse? Schrijf je in via onderstaande.

  Je naam

  Telefoonnummer

  Je e-mailadres

  Eventuele Opmerking (optioneel)

  Je CV*


  Laatste nieuws:

  ×

  Direct Contact?

  Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

  ×