fbpx

Dit is de nieuwe pay-off van Mcomm. De verklaring is eigenlijk heel simpel: vanaf de start in 2003 zijn wij bezig met marketing.

Marketing in alle vormen. In tegenstelling tot wat veel andere bureaus doen houden wij ons puur met marketing bezig. Dus geen logo ontwerp of website bouw: daar kunt u overal voor terecht. Nee, wij beperken ons tot alles wat met het vak marketing te maken heeft: onderzoek, strategie, advies en realisatie.

Zoals gezegd: dit doen wij al sinds 2003.

Marketing is altijd in beweging

 

Marketing is altijd in beweging, dit was al zo in de tijd dat wij nog in de schoolbanken zaten en is nog steeds zo, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Toch blijft het in de kern altijd om hetzelfde draaien: het positioneren van een dienst, product of bedrijf/ organisatie en daarbij meten of de doelstellingen behaald worden.

Wat dat aangaat is ons werk wel wat eenvoudiger geworden, met de komst van online marketing is vrijwel alles meetbaar.
De komst van onlinekanalen heeft onze dienstverlening ook veranderd: waar we vroeger vaak een beroep moesten doen op een graficus kunnen we nu op basis van bestaand beeldmateriaal al veel doen.
Toch kan het noodzakelijk zijn nieuw beeldmateriaal te laten maken of een nieuwe site te bouwen. Dit doen wij dan niet zelf maar hebben daar een heel netwerk aan dienstverleners voor.

De komst van online marketing heeft echter ook ertoe geleid dat wij een extra dienst hebben toegevoegd: realisatie. Dit komt omdat wij voor klanten een mediastrategie moesten uitzetten of een mediaplan opzetten. Wij ontdekten al snel dat we, om dat goed te kunnen doen de hele campagne al opgezet hadden. Dus zijn we dat ook maar uit gaan voeren.

Over onze tak detacheringen

 

Tijdens Corona zijn we gaan kijken welke diensten we eventueel nog zouden kunnen aanbieden. Daarbij kwamen we al snel uit op detachering. Maar dan niet iemand ergens gewoon neerzetten, maar detachering +. Omdat wij zelf dagelijks bezig zijn met marketing en communicatie kunnen we veel beter achterhalen wat een opdrachtgever precies zoekt. Beter dan iemand die alle werkvelden bespeeld. Daarnaast bieden wij de mensen die wij detacheren een backoffice aan. Bij vrijwel ieder vraagstuk kunnen zij terugvallen op dit backoffice. Voor de kandidaat én de opdrachtgever een fijn idee!

Online Marketing Academy

 

Doordat we ontdekte dat bij veel sollicitanten naar een detacheringsopdracht de parate kennis van online marketing beperkt is hebben wij een overeenkomst gesloten met een partij die online e-learning aanbiedt. Echter: niet snel een cursusje maar een cursus met persoonlijke coaching door één van onze marketeers! E-Learning + dus.

Werving & Selectie

 

De laatste loot is werving & selectie. Doordat wij inmiddels een scala aan kandidaten hebben voor detachering kunnen we ook kandidaten aanbieden die bij opdrachtgever in dienst treden. Ook hier geldt weer: doordat wij zelf hele dagen met marketing en communicatie bezig zijn kunnen wij snel achterhalen wat een opdrachtgever precies zoekt en of een kandidaat dit ook kan bieden. Dit scheelt de opdrachtgever niet alleen tijd, de kans op een goede kandidaat is dus ook groter. Werving & selectie + dus.

Alle diensten hebben echter één grote gemene deler: het is één en ál marketing!

Laatste nieuws:

×

Direct Contact?

Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

×