fbpx

Gedetacheerd worden?

Wil jij gedetacheerd worden? Mcomm detacheringen is een onderdeel van Mcomm | marketing&communicatie uit Goes.
Dit bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en heeft een ruime ervaring in ad-hoc opdrachten voor overheden en het bedrijfsleven.
Wij hebben zowel detacheringsopdrachten als outsource opdrachten. In het eerste geval is je fysieke werkplek bij de opdrachtgever, in het tweede geval zal je werkplek bij ons op kantoor zijn.

Zin om aan de slag te gaan na jouw opleiding?

Lijkt het je leuk om steeds wisselende opdrachtgevers te hebben? Schrijf je dan nu in!
Inschrijving geeft geen garantie op werk: zodra we een opdracht hebben kijken we in ons bestand wie over de juiste skills beschikt.
Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Geef aan of je in loondienst of freelance* wilt werken en vergeet vooral je CV niet mee te sturen.
* Om als freelancer te kunnen werken moet je ingeschreven staan bij de KvK.

Gedetacheerd worden

Wat zijn de voordelen van een baan als gedetacheerde?

 •  Afwisseling: Allereerst is het een zeer afwisselende baan. Afhankelijk van jouw skills kun je ingezet worden voor een project/ tijdelijke baan in de marketing en/of de communicatie. Het ene moment ben je bezig met online marketing taken, het andere moment zet je een strategie uit, passend bij de opdrachtgever of voer je een onderzoek uit. Opdrachtgevers zitten zowel in het bedrijfsleven, de zorg als in de (semi) overheid. Je moet hier wel flexibel voor zijn, maar dan heb je wel afwisseling. De ene opdracht kan anders zijn als de andere. Gaaf toch
 • Goede verdiensten: Een goed salaris en daarbuiten goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Deze laatste zijn helemaal afhankelijk van de opdracht(gever): indien noodzakelijk zorgen wij voor een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Cursussen volgen: Doordat je aan de slag gaat, maar nog relatief weinig ervaring in de praktijk hebt. Is het handig om cursussen te doen. Dit regelen wij met verstand over juiste cursussen.
 • Uitbreiden netwerk: Omdat je op meerdere plekken aan de slag kan gaan, wordt jou netwerk ook uitgebreid. Erg handig!
 • Backoffice: Hulp vanuit Mcomm! Doordat jij net start, heb je vast nog veel vragen. Deze kun je stellen aan ons. Door verschillende outsource opdrachten kun je bij ons op kantoor meters maken en tegelijkertijd leunen op het backoffice waar ervaren marketing en communicatie professionals zitten.
 • Goede start van jouw carrière: Ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Veel bedrijven vragen hier om. Starten bij Mcomm detachering betekend: ervaring opdoen! Een goede start voor jouw verdere marketing- en communicatie carrière.

Gedetacheerd worden?

Schrijf je vandaag nog in via de onderstaande link!

  Je naam

  Telefoonnummer

  Je e-mailadres

  Eventuele Opmerking (optioneel)

  Je CV*


  Laatste nieuws:

  ×

  Direct Contact?

  Stuur ons via whatsapp een bericht en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

  ×